Glasberga Village 3, Södertälje

Längst in i vackra och familjevänliga Glasberga Sjöstad, i lugn och trygg miljö nära naturen och Glasbergasjön, planerade Urban Village radhus i bostadsrättsform. Allt nyckelfärdigt, inklusive gräsmatta, häckar och brevlåda, allt för att du som bor där ska kunna fokusera på det viktiga i livet.

Husen följer på ett trevligt sätt markens lutning utmed Fina Svenséns gata med egen gräsmatta på både fram och baksida. I området växer en trädgårdsstad fram med småskalig blandad bebyggelse där det är lätt att känna sig hemma. Du bor granne med naturen och har nära till både sjö och storstad. Med busshållplats inpå knuten är det lätt att ta sig till både Östertälje station och Södertälje centrum.

Fakta:
27 radhus i brf
5 rok, 123 kvm
Sålt som projekt

Mäklare:
Urban By ESNY

Läs mer om Glasberga:
www.glasbergasjostad.se

Dokument:
Broschyr
Översikt
Situationsplan
Fasader