Glasberga Village, Södertälje

I Glasberga Sjöstad utvecklade Urban Village ett område där bostäderna bara är en del av förklaringen till varför människor trivs. Här löper trivsel och gemenskap som en röd tråd genom hela området som hålls samman av genomtänkta gemensamhetsytor, lek- och grillplatser och gångstråk.

I vackra och familjevänliga Glasberga Sjöstad uppförde Urban Village 38 friliggande villor i bostadsrättsform. I Södertäljes nya stadsdel har en trädgårdsstad vuxit fram med en småskalig blandad bebyggelse. Här är det lätt att känna sig hemma. Du bor granne med naturen och har nära till både sjö och storstad. I Glasberga Village har också gemenskapen med dina grannar en naturlig plats, när du känner för det.

Fakta:
38 friliggande villor i brf
5 rok, 123 kvm
Till salu
Inflyttning från februari 2018

Mäklare:
Fastighetsbyrån

Mer information:
www.glasbergasjostad.se