Karlskoga, Bregården

I Bregården, strax söder om Karlskoga centrum, vid sjön Möckelns norra strand och bredvid den vackra gamla Kulturskolan planerar Boosta Living för uppförande av välplanerade och moderna lägenheter i flerbostadshus. Fokus i utformningen kommer att ligga på fina ljusinsläpp, öppna ytor för umgänge och trevliga balkonger i bästa solläge med möjligheter till plantering.

Husen planeras ha mellan 6-8 våningar vilket ger goda möjligheter till fin utsikt på de övre planen. En grön innergård ger möjlighet till socialt umgänge och invid husen planeras också för praktiska lösningar för förvaring och parkering. Anmäl ditt intresse här redan idag så får du förtur när det är dags för säljsläpp!

Anmäl intresse

  Preliminära fakta:
  55 lägenheter i brf
  2-4 rum och kök
  Säljstart vår 2022 

  Kontakta mäklaren

  Läs mer:

  Dokument:
  – 

  Planerat