Steninge Slottsby, Tun 8

Tun 8 i anrika Steninge Slott invid Mälarens strand, med anor från 1600 talet, fortsätter utbyggnaden av ett nytt område fram med charmiga lummiga kvarter. I en historisk kulturmiljö utvecklas Steninge Slottsby medmålet att blanda det bästa från den traditionella byn och engelska trädgårdsstaden en med samtida kvaliteter.

Karaktären i tun 8 präglas av närheten till naturen och grönskan. Boosta Living erbjuder här radhus i två våningar med uteplats på baksida i syd/sydväst. Fasaderna är putsade och entréerna ligger mot gatan. Varje radhus har en individuell kulör och stuprör som markerar varje enskilt hus. Dörrarna är vackert färgsatta utifrån arkitektens kulörbeskrivning. Allt är nyckelfärdigt inklusive markplanering med häckar, parkering, sopuppställning, trall på uteplatsen etc, det är bara att flytta in!

Anmäl intresse

  Fakta:
  20 radhus i brf
  123 kvm, 5 rum och kök
  Inflytning höst 2022 

  Kontakta mäklaren
  erik.wennberg@fastighetsbyran.se
  070-835 60 55

  Läs mer:
  Fastighetsbyråns projektsida
  Steninge Slottsby

  Dokument:
  Broschyr Boosta Living

  Slutsålt