Steninge Slottsby, tun 6

Vid anrika Steninge Slott invid Mälarens strand, med anor från 1600 talet, växer ett nytt område fram med charmiga lummiga kvarter, s k tun. Steninge Slottsby ligger i en historisk kulturmiljö där målet är att blanda det bästa från den traditionella byn och engelska trädgårdsstaden men med samtida kvaliteter.

Varje tun har sin egna karaktär och mitt i byn ligger förskolan och skolan som ska bli en av Stockholmsområdets främsta. Med buss tar du dig enkelt till Märsta station där pendeln tar dig till Stockholm city på ca 30 min. Här erbjuder Boosta Living trivsamma välplanerade radhus med egen täppa och omsorg om detaljerna.

Inne i Tun 6, uppför Boosta Living 11 stadsmässiga radhus i varma kulörer. Här får du det bästa av det urbana och det lantliga – Boosta Living helt enkelt!

Anmäl intresse

  Fakta:
  11 radhus i brf
  123 kvm, 5 rum och kök
  Inflyttning juni 2021 

  Läs mer:
  Steninge Slottsby

  Dokument:
  Broschyr – Tun 6

  Slutsålt